JA! Uw Seksueel vertrouwen zal groeien!

Het verhogen van seksueel vertrouwen op basis van de klinische studie: BJUI

“Het gebruik van Andropenis brengt zelfvertrouwen over aan de patiënt en geeft hem de zekerheid dat de penis in grootte zal toenemen en de kwaliteit van de erectie zal verbeteren.”

ANDROPENIS IS GOEDGEKEURD DOOR ARTSEN

Top Urologen bevelen Andropenis aan

“Dit apparaat is een van de belangrijkste ontwikkelingen in de medische wereld, wanneer we rekening houden met de effectiviteit van de Andropenis.”

Dr. Moncada, Uroloog, Ziekenhuis G. Marañón, Madrid, Spanje

Testimonial op basis van een wetenschappelijke studie: BJUI

Getuigenissen door Doktoren

Dr. Hellstrom, Uroloog, Universiteit van New Orleans, VS.

“De inleidende opmerkingen ondersteunen de werkzaamheid en veiligheid van de penistractieapparaten zoals het Andropenis apparaat van Andromedical..” Lees brief

Testimonial op basis van een wetenschappelijke studie: BJUI

Dr. Zheng, Uroloog, Shanghai Renji Ziekenhuis, China

“Met betrekking tot het gebruik van de Andropenis medische tractie apparaat op een totaal van 30 patiënten, tonen een gemiddelde penisgroei van 1 inch binnen een behandelingsperiode van 3 maanden.”  Lees brief

Testimonial op basis van een wetenschappelijke studie: BJUI

WAT KAN IK WINNEN MET  ANDROPENIS?

Een veilige & effectieve methode om de penis te vergroten

+ LENGTE

In het wetenschappelijk onderzoek van het SGB Ziekenhuis van de Universiteit van Turijn (Italië) dat door Dr. Gontero werd verricht en gepubliceerd in het British Journal of Urology International (BJUI) in 2008 waren de conclusies: “Na 6 maanden is de gemiddelde winst in lengte aanzienlijk en voldoet het effect aan de doelstellingen van de grootte respectievelijk met 2.3 and 1.7 cm (BJUI)  voor de penis in slappe toestand en in erectie.” U kunt het abstract van de studie bekijken in PDF voor de penis in slappe toestand en in erectie.” U kunt het abstract van de studie bekijken in BJUI(van de Amerikaanse National Library of Medicine) en de het gehele onderzoek lezen in het medische tijdschrift.  

+ OMTREK

In het wetenschappelijk onderzoek van het GM Ziekenhuis in Madrid (Spanje) dat door Dr. Moncada werd verricht en gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine (JSM) in 2005 waren de conclusies: “Bij een langdurige behandeling van 4 maanden met het penisvergrotingsapparaat werd een verlenging van 1 tot 4 cm increase from 1 to 4 cms (JSM  =  PDF) bereikt en een toename van 0,5 tot 1,5 cm (JSM  =  PDF) in omtrek.” U kunt de studie bekijken in het medische tijdschrift JSM op pagina 16, en het onderzoek gepresenteerd tijdens het American Urological Association congress (AUA).

+ DUURZAAM

In het wetenschappelijk onderzoek van het SGB Ziekenhuis van de Universiteit van Turijn (Italië) dat door Dr. Gontero werd verricht en gepubliceerd in het British Journal of Urology International (BJUI) in 2008 waren de conclusies als volgt: “Concluderend, is het penisvergrotingsapparaat een acceptabele en minimaal invasieve methode welke effectieve en duurzame verlenging van de penis kan bieden in zowel slappe toestand als erectie.” U kunt het abstract van de studie bekijken in BJUI  (van de Amerikaanse National Library of Medicine) en de het gehele onderzoek lezen in het medische tijdschrift BJUI.

HOEVEEL LENGTE IK ZAL KRIJGEN?

Verleng uw Penis zonder pillen of operaties

De resultaten in de video zijn gebaseerd op klinische studie: BJUI

+ Info

In het begin van het penisvergrotingsproces zul je een lichte verdikking van de penis merken en een groei in de lengte zal vooral zichtbaar worden in de slappe toestand en later in erectie.  ( BJUI ) , u een lichte verdikking van de penis en een toename in lengte die vooral merkbaar in slappe toestand wordt en later in erectie merken ( JSM ) . Je zal een geschatte groei verkrijgen tot 0,2 inch (0,5 cm) per maand ( BJUI ) .

JA! Uw penis kan groeien!

Een effectieve medische methode om de penis te vergroten (BJUI)

WELKE TECHNIEK GEBRUIKT ANDROPENIS?

Medische principe van tractie en Cytokinese

Cytokinesis = het proces van celdeling

Door de geschiedenis heen hebben stammen in Afrika, Azië en het Amazonegebied tractiekracht gebruikt om hun lichamen te veranderen. Verschillende stammen gebruiken protheses en gewichten om lichaamsdelen zoals de nek, lippen en oorlellen, te verlengen. Tegenwoordig gebruiken plastisch chirurgen het tractieprincipe om nieuw weefsel te genereren en huidtransplantaties uit te voeren; het wordt ook gebruikt bij de operatieve verlenging van ledematen. (BJUI)

WELKE VRAGEN HEEFT U?

Andropenis is er voor alle mannen

Is het volledig veilig?

Andropenis  is geclassificeerd als een Klasse 2 medisch hulpmiddel door de VS (FDA) en als een klasse I medisch hulpmiddel door Australië (ARTG), Canada (CMDCAS), Mexico (Cofepris), Rusland (ФС) en Europa (CE).

Werkt het eigenlijk wel?

Er zijn zoveel bewezen positieve resultaten bij het gebruik van Andropenis als een penisvergrotingsbehandeling dat we het antwoord in drie verschillende gedeeltes moeten opsplitsen.

  • Resultaten van penisvergroting Volgens penisvergrotingsonderzoeken en klinische proeven uitgevoerd met Andropenis, is er een 97,5%  (BJUI )  slagingspercentage. Voor de meeste patiënten betekent dit een toename tot 4 cm (1,6 inch) in lengte (JSM)  en een toename tot 1,5 cm (0,6 inch) in omtrek (JSM) Hoewel de penis toeneemt in lengte, gaat dit niet ten koste van de omtrek, of door het uit te rekken. In plaats daarvan, stimuleert Andropenis de groei en de cellulaire vermenigvuldiging door middel van het natuurlijke proces van tractie en aanpassing ( BJUI ).
Is het makkelijk te gebruiken en discreet?

Andropenis is een gebruiksvriendelijk penisvergrotingsapparaa (BJUI). Met een in zakformaat boekje en live medische ondersteuning, heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen. Het is gemakkelijk en discreet – ontworpen voor uw comfort en privacy. Het kan gebruikt worden tijdens het lopen, zitten, staan, thuis, op het werk, of buiten omdat het klein genoeg is om onder uw kleding te kunnen verbergen.

Hoe werkt het?

Deze resultaten worden mogelijk gemaakt door de voortdurende trekkracht van de extender, het spreidt de cellen en weefsels in de penis door gebruik te maken van het natuurlijke aanpassingsvermogen van het lichaam met betrekking tot deze trekkracht.(BJUI)

Zijn de resultaten duurzaam?

Andropenis biedt duurzaam resultaten(BJUI). Tijdens het gebruik heeft het lichaam het natuurlijke vermogen zich aan te passen aan de tractiekracht en reële groei te bieden op een cellulair niveau. Andropenis biedt een toename tot 4 cm (1,6 inch) in lengte (JSM)  en een toename tot 1,5 cm (0,6 inch) in omtrek (JSM), Een krommingscorrectie tot wel 50% (JSM) wordt duidelijk bij het gebruik van het penisvergrotingsapparaat.

Waar kan ik het kopen?

Bestel uw penisverlenger vandaag gelijk bij Andromedical, de exclusieve en officiële fabrikant. Wij zullen uw bestelling met professionaliteit en de grootste vertrouwelijkheid en discretie behandelen. Kies, bij het plaatsen van uw bestelling, gewoon voor uw land en ontvangt u uw penisverlenger direct bij u thuis.

WIE BEVEELT ANDROPENIS AAN?

Getuigenissen Van Echte Doktoren

Andropenis momenteel de meest effectieve en veiligste medische tractie apparaat op de markt is

Dr. Jamal Salhi,  Al-Jazeera gezondheid adviseur

Lees brief

Testimonial op basis van een wetenschappelijke studie: BJUI

“De inleidende opmerkingen ondersteunen de werkzaamheid en veiligheid van de penistractieapparaten (zoals het Andropenis)

Dr. Hellstrom, America’s Top Artsen, 2010-2015.

Lees brief

Testimonial op basis van een wetenschappelijke studie: BJUI

ANDROPENIS IS IN HET NIEUWS

Ons succes in de media

SHUKAN GENDAI, Japan (週刊現代): “Andro-Penis…”

Gontero and his colleagues found that penile extenders work better than techniques such as vacuum devices, exercises

Unsere Studie zeigt, dass der Penis-Extender eine effektive und dauerhafte Verlängerung bewirkt hat

an extra 2.3cm on average when flaccid and 1.7cm when erect

JA! Wees een Grotere Man!

De beste resultaten met een medisch hulpmiddel van hoge kwaliteit (BJUI)

€99

GRATIS VERZENDING

€199

GRATIS VERZENDING

ANDROPENIS WORDT ONDERSTEUND DOOR MEDICI

ondersteund door medici

Customer service

Assistance en direct

Atención al cliente

Assistenza On line

Kundendienst

клиенты

カスタマーサービス

خدمة الزبائن

USA 800-246-1387

Canada 800-246-1387

Mexico 01-800-099-0391

Brasil 11-3957-0554

Israel 1-809-494-234

الإمارات 519-4440-8000

العربية السعودية 4042-844-800

UK 0808-189-0326

Deutschland 030-30806288

Nederland 020-241-0955

France 0800-910-078

Suisse 043-508-20-09

España 91-198-17-40

Italia 02-9475-0304

Australia 1-800-002-619

South Africa 0-800-980-322

日本 0800-888-2609

Sverige 08-525-034-07

Ελλάδα 21-1198-1820

Česko 228-880-922

World +1-646-568-7796

6 + 14 =

Andromedical is een urologisch laboratorium

Andromedical America-Asia

410 Park Ave, New York, NY 10022, USA

Andromedical in New York

Andromedical Europe-MEA

6 Gran Vía, 4th, 28013 Madrid, Spain

Andromedical Madrid
ISO Gecertificeerd andromedical

ANDROMEDICAL is ISO 9001:2008 Kwaliteit Gecertificeerd, ISO 13485:2012 Medische Apparaten Gecertificeerd en ISO 10993 van Biocompatibiliteit. Onze medische hulpmiddelen hebben Vrije verkoop Certificaat.

andromedical 20 jaar ervaring

ANDROMEDICAL is een urologisch laboratorium met meer dan 20 jaar ervaring (EU Gezondheid Licentie en FDA Gezondheid Licentie). Onze waarden:

Kwaliteit, Effectiviteit en Veiligheid.

Algemene Disclaimer / FTC Openbaarmaking: Resultaten besproken op deze website zijn “in het algemeen verwachte resultaten” in overeenstemming met alle FTC vereisten. Uitzonderlijke resultaten, ervaren door een individu, zijn gespecificeerd op basis van de wetenschappelijke studie die dit expliciet onderschrijft. De resultaten zullen variëren bij elk individu. Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing van het product vòòr gebruik. Vraag, net als bij andere producten, professioneel advies vòòr gebruik als u lijdt aan allergieën en raadpleeg uw arts of apotheker als u een onderliggende medische aandoening heeft of indien u medicijnen gebruikt.

Pin It on Pinterest